Uutta elokuussa 2021!

Kesälomat lähenevät ja irtiotto arjesta on monelle tarpeen. Apollonkadun Avarrus jää myös kesätauolle heinäkuussa, mutta ohjelma jatkuu taas elokuusta eteenpäin!

Uutuutena syksylle Sai Shakti ryhmäenergiahoito sessio, jossa sinua hoidetaan, vahvistetaan ja sinulle annetaan voimaa kaikilla elämän osa-alueilla: terveys, ihmissuhteet, henkinen ja fyysinen keho. Tavoitteesi selkeytyvät ja tunnet olevasi energinen, joka puolestaan herättää sinussa hyvää oloa, rauhaa, tahdonvoimaa ja inspiraatiota. Käy katsomassa lisätietoja https://www.apollonkadunavarrus.fi/energiahoito/.

Mastermindfulness- opi meditoimaan ja Vapaudu minä- harhasta kurssit jatkuvat syksyllä sekä verkon kautta että paikan päällä. Pemako Buddhalainen meditaatio saa taas jatkoa Apollonkadun Avarruksessa tuttuun tapaan torstai-iltaisin. Päivitetty kurssitarjonta osoitteessa: https://mastermindfulness.fi/fi/kurssit/

Mindfulness ja meditaatio-opettajamme Tiina on aloittanut Shiatsuterapeutin opinnot. 

Shiatsuhieronta pitää sisällään kehon rentouttamista, painelua, venytyksiä ja hieromista. Shiatsuhieronnan avulla pyritään tasapainottamaan hoidettavan elämänenergiaa, jolloin kehon luontainen paraneminen voi alkaa. Shiatsuhieronnat oppilastyönä 40€ / 1h.

Lisäksi syksylle luvassa muitakin uusia tuulia ja hoitoja, tule katsomaan päivitetty tarjonta elokuun aikana!

Lämmintä kesää ja mieltä toivotellen,

Apollonkadun Avarruksen väki