Sai Shakti energiahoito

Sai Shakti energiahoito perustuu kosmiseen energiaan, joka tulee kehoosi viiden elementin kanavien (ilma, vesi, maa, tuli, taivas) kautta. Hoito tehdään kehon energiapisteitä hyväksi käyttäen.

Hoito antaa sinulle voimaa ja vahvistaa sinua kaikilla elämän osa-alueilla: terveys, ihmissuhteet, henkinen ja fyysinen keho. Tavoitteesi selkeytyvät ja tunnet olevasi energinen, joka puolestaan herättää sinussa hyvää oloa, rauhaa, tahdonvoimaa ja inspiraatiota. 

Jos tunnet itsesi väsyneeksi, voimattomaksi ja haluttomaksi tai et ole varma seuraavista askelistasi, tämä hoito on sinulle. Hoito poistaa myös lempeästi mutta voimakkaasti kehon erilaisia kiputiloja. Jokaisen hoitokerran jälkeen on hyvä juoda runsaammin vettä, jotta tarvittavat epäpuhtaudet kehosta poistuvat ja kokonaisvaltainen tasapaino kehossa säilyy. 

Kyse on ikivanhasta sielun tieteeseen perustuvasta hoitomenetelmästä, jonka juuret ovat Intiassa. Sai Shakti energiahoitomuoto kuuluu Sri Kaleshwarin oppeihin.

Energiahoidon varaaminen:
Voit varata ryhmäenergiahoidon tämän sivun alhaalla näkyvällä lomakkeella.

Lisäksi voit varata energiahoidon soittamalla minulle numeroon +358 40 046 5621. Hipaise numeroa sormella, niin puhelin ehdottaa siihen soittamista. Mikäli en pysty juuri sillä hetkellä vastaamaan puhelimeen, jätä tekstiviesti (SMS) tai Whatsapp-viesti, niin soitan sinulle takaisin.

Maksu:
Ryhmätunti: 30€/henkilö
Yksityistunti: 75€/henkilö
Ilmoittaudu postituslistalle kuullaksesi ensimmäisten joukossa tulevista ryhmähoidoista!

Mikäli tunnin hinta tuntuu suurelta nykyisessä taloudellisessa tilanteessa, mutta olet kiinnostunut palvelusta. Olethan yhteydessä minuun, niin selvitetään rahoitusvaihtoehtoja, tai voitaisiinko tehdä yhteistyötä jossain asiassa.

Varauslomake:


  5.12.2021 klo 15Yksityistapaaminen

  Energiahoidon sinulle kanavoi:

  Tea Lehikoinen
  Jooga- ja meditaatio-opettaja
  Tunnetaito-ohjaaja MM®
  Coach

  Voit myös kysyä lisää energiahoidosta: