Sai Shakti energiahoito

Sai Shakti energiahoito perustuu kosmiseen energiaan, joka tulee kehoosi viiden elementin kanavien (ilma, vesi, maa, tuli, taivas) kautta. Hoito tehdään kehon energiapisteitä hyväksi käyttäen.

Hoito antaa sinulle voimaa ja vahvistaa sinua kaikilla elämän osa-alueilla: terveys, ihmissuhteet, henkinen ja fyysinen keho. Tavoitteesi selkeytyvät ja tunnet olevasi energinen, joka puolestaan herättää sinussa hyvää oloa, rauhaa, tahdonvoimaa ja inspiraatiota. 

Jos tunnet itsesi väsyneeksi, voimattomaksi ja haluttomaksi tai et ole varma seuraavista askelistasi, tämä hoito on sinulle. Hoito poistaa myös lempeästi mutta voimakkaasti kehon erilaisia kiputiloja. Jokaisen hoitokerran jälkeen on hyvä juoda runsaammin vettä, jotta tarvittavat epäpuhtaudet kehosta poistuvat ja kokonaisvaltainen tasapaino kehossa säilyy. 

Kyse on ikivanhasta sielun tieteeseen perustuvasta hoitomenetelmästä, jonka juuret ovat Intiassa. Sai Shakti energiahoitomuoto kuuluu Sri Kaleshwarin oppeihin.

Energiahoidon varaaminen:
Yksityistuntien ilmoittautuminen alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Lisäksi tunnin voi varata lähettämällä minulle tekstiviestin (SMS, Whatsapp) numeroon +358 40 046 5621. Hoidot tehdään pääsääntöisesti etänä, hoito toimii vastaavalla tavalla niin etänä kuin paikan päällä. Lisäksi sovittaessa Espoon keskuksessa.

Yksityistunti:
30min 60€
45min 75€
60min 95€

Maksutapa: tilisiirto tai Mobilepay (+358 40 046 5621) ennen hoitoa.

Yhteydenottolomake:


  Tutustu meidän tietosuojaselosteeseen.

  Energiahoidon sinulle kanavoi:

  Tea Lehikoinen
  Jooga- ja meditaatio-opettaja
  Tunnetaito-ohjaaja MM®
  Coach

  Voit myös kysyä lisää energiahoidosta: