Kevätkauden viimeinen Vapaudu uskomuksista -ryhmähoito

Kevätkauden viimeinen Vapaudu uskomuksista -ryhmähoito järjestetään Apollonkadun Avarruksessa sunnuntaina 6. kesäkuuta klo 15-17. Päästämme yhdessä irti uskomuksista, jotka alitajuisesti ohjaavat elämäämme.

Olemme päässeet tutustumaan ihaniin uusiin ihmisiin kevätkauden ryhmäsessioiden aikana. Tämä kauden viimeinen ryhmähoito on vielä samalla tutulla lahjoitusperiaatteella 20 eur/ kerta, joten tule paikalle vielä edulliseen tutustumishintaan! 

Kaikki tunteemme ja se mitä koemme minäkin hetkenä, juontaa aina meidän aikaisemmista kokemuksista ja niistä muodostuneista uskomuksista ja ohjelmistoista. 

Vaikka meillä olisi kaikkein parhaat ja korkeimmat intentiot, niin kauan kuin uskomuksemme elävät tiedostamattomina sisällämme, hallitsevat ne kaikkea mitä teemme ja sanomme; siten estäen meitä todellisen taivaallisen luontomme ilmaisussa, sekä sen realiteetin luomisessa minkä haluaisimme tapahtuvan. 

Ainoa keino irti siitä noidankehästä minkä uskomuksiemme kautta luomme itsellemme on tiedostaa nämä piilevät ohjelmistot ja sitten päästää niistä irti.

Näemmekö vielä sinut sunnuntaina 6.6. klo 15?
 ❤
Lisätietoa soittamalla 0400 465 621 (Tea) tai alla näkyvällä ilmoittautumislomakkeella:

    No Comments

    Post a Comment