Tea Lehikoinen

Tea opettamassa lapsia Penukondassa

Hänen tiensä on vienyt Intiaan henkisen opettajan Swami Kaleshwarin ashramiin, jossa hän oppi Sai Shakti Healing energiahoitomuodon sekä sai korkeampaa tietoutta ihmisten henkisen puolen kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Sitä ennen hän opiskeli spirituaalista psykologiaa Yhdysvalloissa, Kaliforniassa, ja suoritti holistisen elämäntapavalmentajan tutkinnon UK:ssa, Lontoossa vuonna 2014.

Tea on opiskellut sielun tieteitä jo vuosia. Tealla on vuosien kokemus Hatha/Vinyasa ja Kundalini joogan sekä meditaation opettamisesta.

Lisäksi hän on keskittynyt vankien henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseen vankiloissa sekä Suomessa että Yhdysvalloissa – idea sai alkunsa hänen opettaessaan vangeille joogaa ja meditaatiota Yhdysvaltojen vankiloissa Prison Yoga & Meditation yhdistyksen alaisuudessa.

Juhan juttusilla

Suomeen palaamisen jälkeen vuonna 2018 hän perusti Vankilajooga ry nimisen yhdistyksen, joka tarjoaa joogaa ja meditaatiota vangeille ja vankilasta ulos päässeille ihmisille. Toiminnan tarkoituksena on vankien ja vanginvartijoiden hyvinvoinnin tukeminen ja voimavaraistaminen sekä tasa-arvon ja yhtäläisten mahdollisuuksien edistäminen. Tavoitteena on parantaa vankien olosuhteita ja suhtautumista itseensä sekä toisiin. Lue lisää Vankilajoogan toiminnasta täältä.

Tea Lehikoinen
Jooga- ja meditaatio-opettaja
Tunnetaito-ohjaaja MM®
Coach