Toimintamme jatkuu normaalisti näinä poikkeuksellisina aikoina

Hei kaikki ystävät 🤗

Toimintamme jatkuu normaalisti näinä poikkeuksellisina aikoina.

Pidämme ryhmien koot pieninä, enintään 6 henkilöä, jotta voimme taata kaikille turvallisen kokemuksen. Tilassamme on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja. Ethän tule paikan päälle, mikäli tunnet olosi kipeäksi.

Voit myös osallistua Tean ohjaamana Hatha/Vinyasa joogaan, Sai Shakti energiahoitoon ja Intialaiseen meditaatioon sekä Tiinan ohjaamana Pemako Buddhalaiseen meditaatioon Zoom-videopalvelun välityksellä. 

Olet sydämellisesti tervetullut ❤️🧘

Pidetään huolta toisistamme,

Apollonkadun Avarruksen tiimi

Ps. Mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä voitte ollaan yhteydessä meihin alla olevalla yhteydenottolomakkeella.


    Tutustu meidän tietosuojaselosteeseen.