Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.holistinenavarrus.fi.

Yhteydenottolomakkeet

Lähettäessäsi yhteydenottolomakkeen kautta pyynnön, tallennamme näistä yksilöivänä tietona puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tiedot. Näitä tietoja käytetään vain yhteydenottoon. Tietoja ei välitetä kolmannelle osapuolelle. Annettua sähköpostiosoitetta käytetään tarvittaessa markkinointitarkoituksessa.

Postituslista

Postituslistalle ilmoittautuminen tallentaa yksilöivänä tietona sähköpostiosoitteen meidän asiakastietokantaan. Voit poistua halutessanne tältä postituslistalta. Sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon meildän toimesta eikä sitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Sivustolla käytetään Google Analytics -analytiikkaa jolla kehitetään sivustoa.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme jättämiäsi yhtedenottopyyntöjä toistaiseksi. Voit myös pyytää ykilöivien henkilötietojesi (sähköposti ja/tai puhelinumero) poistoa tarpeen vaatiessa.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Kaikki jättämä palaute on suojattu ja lomakkeille tallennettu tieto on näkyvissä vain ylläpidon henkilöstölle.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Ilmoitamme teille sähköpostitse mikäli tunnistamme tietomurron tapahtuneen.