Hyvää ja toiverikasta uutta vuotta 2024! ✨✨✨

Olen pitänyt hieman hiljaiseloa viime vuoden ja keskittynyt saamaan Lastenohjaaja koulutuksen valmiiksi, jonka sain päätökseen joulukuussa. Uudet tuulet odottavat siis silläkin saralla! 👏 En voisi olla yhtään onnellisempi!

Mitä sinä haluat tälle seuraavalle uudelle vuodelle 2024? Oletko valmis päästämään jostain ylimääräisestä vielä irti, jota et enää tarvitse? Jos haluat, voit asettaa intention itsellesi seuraavalle vuodelle, esim. haluan itselleni sisäistä rauhaa, kenties uuden suunnan elämälle mm. uuden työpaikan, jossa saan toteuttaa itseäni ja hyödyntää taitojani.

Itselleni toivon tälle vuodelle rauhaa, rakkautta ja lujuutta perhesiteisiin. Viime vuosi oli panostusta materiaan ja rahan säästämiseen.

Saat uuden vuoden kunniaksi – 20% kaikista palveluistani tammikuun loppuun asti.

Kiitos kun olet sinä ❤️

Tea

www.holistinenavarrus.fi

Sai Shakti energiahoidot
Jooga: yin ja kundalini
Meditaatio
Valmennus