Kiitos kuluneesta vuodesta 2021 ja lämpöistä, taianomaista joulun aikaa!🌟🎄✨

Uusi vuosi ja uudet kujeet, eikö niin se sananlaskukin mene? Näin myös Apollonkadun Avarruksessa, palveluiden muuttaessa helmikuun alussa uusiin osoitteisiin ❤️

Tea Lehikoisen palvelut säilyvät samoina, coaching, jooga, meditaatio ja Sai shakti energiahoidot sekä yksityiset sessiot. Sai Shakti ryhmäenergiahoito sessiot jatkuvat Helsingissä, paikka varmistuu tammikuussa 2022, sekä yksityishoito sessiot Espoon Keskuksessa. 

Lisäksi uutuutena uudelle vuodelle palveluiden tuleminen lähemmäksi Sinua, palveluita saa nimittäin jatkossa halutessasi myös suoraan kotiosoitteeseen pääkaupunkiseudun alueella, Helsinki, Espoo, Vantaa. Katso päivitetyt listahinnat: www.apollonkadunavarrus.fi/hinnat.

Seuraava Sai Shakti ryhmäenergiahoito sessio järjestetään vielä normaaliin tapaan tammikuussa 2022 Apollonkadulla, Apollonkadun Avarruksessa, Etu-Töölössä, sunnuntaina 9.1. klo 15-16.15. Ovet avautuvat klo 14.45. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! ❤️

Tiinan palveluista saat lisätietoa jatkossa Instagram: @yoga_hair.

Olethan yhteydessä, jos kysyttävää ilmenee tai haluat varata aikaa yksityis- tai ryhmäsessioihin 🙂

Lämpöistä joulua ja rakkauden täyteistä uutta vuotta 2022 toivotellen, 🌟🎄✨

Apollonkadun Avarruksen väki